Diefstal met inklimming

De zaakvoerder van de firma All-Signs, Toekomstlaan 1, stelde gisterenmorgen vast dat ongewenste bezoekers in de zaak waren langsgekomen. Er waren heel wat spullen verdwenen maar er werden nergens sporen van inbraak opgemerkt. Waarschijnlijk zijn de dieven binnen geraakt door over een hoge poort te klimmen.

In het magazijn van de zaak was een heftruck gebruikt. Die was waarschijnlijk gebruikt om een deel van de buit te verplaatsen. Uit het magazijn werden elektrische toestellen gestolen zoals een cirkelzaag, een lintzaag en boormachines. Ook een groot aantal metalen koppelstuikken en koperen buizen was verdwenen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.