Vandaal beschadigt 20 wagens

Zondagavond werden beschadigingen toegebracht aan een twintigtal geparkeerde wagens in Merksem. Een getuige zag de vandaal aan het werk en achtervolgde hem nog, maar de verdachte wist te ontsnappen.

Omstreeks 23u30 verwittigde een bewoner van de Vuurkruisenlaan de politie nadat hij een jongeman beschadigingen had zien toebrengen aan geparkeerde auto’s met een mes. Nadat hij betrapt was liep de verdachte de Nieuwdreef in, achtervolgd door de getuige.

De politie kwam ter plaatse maar de vandaal was toen al verdwenen. Hij had 20 geparkeerde wagens toegetakeld. Van 3 werden meerdere banden platgestoken, bij 17 bracht de man krassen aan in de carrosserie.

De politie is een onderzoek gestart.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.