Merksem viert topsporters en verdienstelijke sportclubleden 2015

Gisteren eerde het district Merksem zijn topsporters in Cultuurcentrum Merksem. Vier teamploegen en veertien individuele sporters uit vijf Merksemse topsportclubs werden gevierd voor hun selectie of deelname aan een Europees- of Wereldkampioenschap. Daarnaast zette elke club ook een vrijwilliger in de bloemetjes.

De sporters en verenigingen:

  • The Bulldogs (boksen): Percy De Maeyer
  • Hipe Skip Merksem (rope skipping): Janah Scheunis, Catô Bresseleers, Yari Mertens, Kiara Maes, Jolien Dingemans, Emma Lietaer, Nathalie Bortels, Demi Detienne, Charissa van Puymbroeck, Carlo De Caluwé, Natasja Govaerts, Klaas van Mechelen, Emilie van Heck, Pieter Gibens
  • Klimop RT Merksem (turnen): Kiano Wauters, Ilja Catteeuw, Katrien Braet, Dylan Geybels, Sam Floru
  • MZVA (zwemmen): Alexander Trap, Fleur Vermeiren
  • Olse AC (atletiek): Katrien Verstuyft, Pieter Jan Hannes, Lahsene Bouchikhi, Kevin de Loght, Hanne van Camp, Alexander Gabriels, Xenia Luxem, Leen Leysen, Nathalie de Beukelaer
  • Crosstriathlon: Yeray Luxem

Eerder op de avond vierden de verschillende clubs telkens één vrijwilliger als verdienstelijk lid met bedanking voor zijn of haar grote engagement. Het gaat om: Ivan Masschelein, Frank Van Hout, Jos Philipsen, Jacques Loots, Luc De Kock, Monique Schrooten, Diederik Willems, Flor Buelens, Bruno Vertessen, Jan van Son, Antoinette Sammut, Sonja Millevert, Arnold van Cottom, Inge Steynen, Robert Willekens, Andre Schrans, Jeroen Kelders, Dirk van Dijck, Stefan Jacobs, Louis Lancel, Paul van Craenenbroeck, Dirk Roels, Frank Verhoeven, Ivan Custers, Niels Govaerts, Rudy Vercammen, Quittry van den Bergh.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.