Opnieuw lessen zwangerschapszwemmen in Park van Merksem

Vanaf dinsdag 20 september kunnen zwangere vrouwen opnieuw in zwembad Park van Merksem terecht voor lessen zwangerschapszwemmen. Met deze lessen speelt Sporting A in op een regelmatig weerkerende vraag naar een aanbod voor zwangere vrouwen. Zij vinden het vaak niet evident om te blijven sporten of te zwemmen tussen de rest van het publiek.

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam van de vrouw. De lessen zwangerschapsrelaxatie zijn oefeningen en relaxatie in een verwarmd zwembad, gegeven door een erkende vroedvrouw. De lichamelijke beleving staat daarbij centraal.

Praktisch

  • voor zwangere vrouwen op elk moment van de zwangerschap
  • ook voor wie niet goed kan zwemmen
  • elke dinsdag vanaf 20 september 2016 tot en met 13 juni 2017 van 20 uur tot 20.45 uur (niet in de schoolvakanties)
  • zwembad Park van Merksem, Van Heybeeckstraat 9, 2170 Merksem
  • deelneemsters betalen enkel de inkom van het zwembad
  • inschrijven is niet nodig

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.