Feest in de Tent

Dinsdag 11 juli is de Vlaamse feestdag. Naar jaarlijkse gewoonte is er in Merksem dan Feest in de Tent. Dit jaar gaat dit door, een dag eerder, op 10 juli, op het Burgemeester Jozef Nolfplein. Het wordt een waar volksfeest. De geur van barbecue en de klanken van de muziek brengen u in de juiste sfeer.

Feest in de tent, dat is feest voor iedereen. Dus ook voor de jongste inwoners van het district. Er is een springkasteel en jeugdmonitoren leiden alles in goede banen. Ballonnenclown Biselo maakt grote figuren en er is ook een bellenblaasartiest.

Mobiele theateracts zorgen voor animatie op het plein. De drie artiesten van TNT Crew doen u versteld staan met hun kunsten. Ze brengen een spectaculaire act op de trampoline. Doet de naam een belletje rinkelen? Dat kan best: misschien zag u hen wel op Belgium’s Got Talent, waar ze een mooie tweede plaats kregen.

KARKARKAR, dat zijn vier muzikanten op een ronddraaiende carrousel. Met een mix van verschillende stijlen zorgt KARKARKAR voor een energiek concert. Tussen de optredens door neemt dj Jan Blieck het over en draait hij dansbare plaatjes.

Een jaarlijkse traditie: de BBQ

De barbecue is een uitgelezen moment om bij te praten met uw buren. Of om kennis te maken met andere inwoners van Merksem.
Op het menu van de barbecue staan een aperitief, drie stukken vlees of een vegetarisch gerecht, slaatjes, brood en sauzen. Uiteraard kan u aan de toog doorlopend terecht voor een drankje.

Info ticketverkoop
De ticketverkoop start op 6 juni. Wil u er zeker bij zijn, bestel dan tijdig uw tickets! U bestelt telefonisch, aan de balie van het cultuurcentrum, of online.

Praktisch
ma 10/7 vanaf 16 uur
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
Tickets bestellen:
?Cultuurcentrum Merksem
Nieuwdreef 135
tel. 03 641 62 10
www.ccmerksem.be
gratis / 10 euro (barbecue)

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.