Werken in Merksem

Heraanleg Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat

De Terlindenhofstraat tussen Rodeloopstraat en Speelpleinstraat en de Speelpleinstraat worden heraangelegd in het kader van het Masterplan Groen Hart van Merksem. De start van de werken wordt gepland midden september 2017. De werken worden in 3 fasen uitgevoerd om de hinder zo beperkt mogelijk te houden. Met de heraanleg wordt de verkeersveiligheid in de beide straten verhoogd.

Planning van de werken
Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer midden september 2017 met de heraanleg. De werken zullen iets meer dan 1 jaar duren en worden in 3 fasen uitgevoerd om de hinder zo beperkt mogelijk te houden.

Fase 1: heraanleg Terlindenhofstraat
Tijdens deze fase werkt de aannemer in Terlindenhofstraat vanaf het rondpunt Rodeloopstraat (inclusief een gedeelte van het rondpunt) tot aan de parking Terlindenhofstraat. De parking zelf blijft bereikbaar.

Fase 2: heraanleg kruispunt Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat
Tijdens deze fase wordt het kruispunt Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat heraangelegd. Ook de parking wordt volledig vernieuwd.

Fase 3: heraanleg Speelpleinstraat
In een laatste fase wordt de Speelpleinstraat heraangelegd.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.