Olse Merksem handbal

Merksem Handbal – Atomix  22 – 28

Ups en downs dat is waar we als club voor gekozen hebben maar we verwachten niet dat net de spelers met Beneleague ervaring door het ijs zakken.

Bij het begin van de wedstrijd waren de verdedigingen baas dit resulteerde in 1 – 1 na 5 minuten. Atomix vond dan de sleutel en draaide de Merksemse deur open via 1 – 5 na 10 minuten ging het naar 4 – 12 met nog 5 minuten te gaan voor de pauze. Nuni Bazoer de enige speler op niveau probeerde de bakens te verzetten en bracht in z’n eentje een min of meer aanvaardbare 10 – 14 als ruststand.
In de tweede helft ging Atomix beter van start 10 – 16, voor Merksem goed en wel besefte dat ze terug aan het spelen waren. Alweer Nuni Bazoer probeerde opnieuw de bakens te verzetten 13 – 16 na 5 minuten. Nuni Bazoer werd echter niet gesteund daar de andere ervaren Beneleagers en Atomix kon op het kwartier terug uitlopen tot 16 – 21. Als de ervaren spelers het niet doen dan geven we de kans aan de jeugd om ervaring op te doen moet Piotr Konitz gedacht hebben. De jeugd kreeg nu volop speelminuten en deed het zeker niet  slechter. Jari Van De Moosdijk en Carlos Janssen wisten het doel staan en Lars Bastiaenen liet zien dat ook hij zijn plaatsje verdiend.

Merksem: Nuni Bazoer 9, Jari Van De Moosdijk 4,Carlos Janssen 4,Simon Van Den Bergh 2,Lennert Doms 1,Sten Dielen 1,Zaïd Allaf 1.
Atomix: Schroven W 8,Rojc 7,Claes 3,Smeijers 3,Delfosse 2,Radis 2,Van Haesendonckx 2,De Vis 1.

guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.