Werken in Merksem

Start heraanleg Van Roiestraat

Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer in de week van 4 april 2018 met de werken in de Van Roiestraat. Het district Merksem legt de straat opnieuw aan in samenwerking met Aquafin. De riolering is aan vervanging toe. Aansluitend worden de rijweg en het voetpad vernieuwd. De werken duren ongeveer 5 maanden.

De riolering in de Van Roiestraat is aan vervanging toe. Aansluitend wordt de straat helemaal vernieuwd. De rijweg wordt in asfalt aangelegd. De parkeerstroken worden met kasseien aangelegd. Na de heraanleg blijft het parkeren aan de oneven zijde van de straat behouden. De enkelrichting, richting Bredabaan, blijft eveneens behouden. Fietsers zullen in twee richtingen op de rijweg fietsen.

In de straat geldt een snelheidsregime van 30 km/u. Om het verkeer af te remmen wordt een verkeersdrempel in de straat aangelegd.

Tijdens de werken is geen verkeer mogelijk in de Van Roiestraat.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.