Fietseling: trap samen 20, 40 of 60 km

Merksem gaat op zondag 3 juni de sportieve toer op. Smeer uw benen én uw fietsketting in voor Fietseling, de fietsklassieker voor het hele gezin. Drie routes tonen u de mooiste plekjes in en rondom Merksem. De extra street art route brengt u naar de tofste muurschilderingen in het district.

U krijgt 3 routes voorgeschoteld, uitgestippeld door Wielervereniging WTC Merksem. Vanop de fiets ontdekt u mooie plekjes in de streek. Tijdens tussenstops kan u even de benen strekken of uw kinderen laten spelen in een speeltuin.

Start en einde aan Bouckenborghpark
Het moment waarop u vertrekt en aankomt bepaalt u zelf. U kan vertrekken tussen 9 en 13 uur in het Bouckenborghpark. Daar eindigen de routes ook.

Werken uw remmen, versnellingen of fietsverlichting niet naar behoren? Een fietshersteller staat paraat voor kleine herstellingen. Bovendien geniet u ’s namiddags – van 12 tot 18 uur – van muziek en toffe animatie bij een verfrissend drankje en een snack.

Ontdek Merkemse street art
Er is een nieuwe route. De bewegwijzerde route is slechts een vijftal kilometer lang en brengt je naar Merksems meest merkwaardige muurdecoraties. Onderweg zie je graffitikunstenaars met hun spuitbussen in actie. Ideaal voor wie grote afstanden niet ziet zitten of voor fietsers die nog wat energie over hebben aan het einde van hun rit.

Gratis deelname met uw A-kaart
In ruil voor een A-kaartbon van 10 gespaarde punten kan u gratis deelnemen aan Fietseling. U kan uw bon zelf verzilveren aan de start in Bouckenborghpark. Spaar zeker ook een puntje aan de A-kaartzuil.

Praktisch
Fietseling
zondag 3 juni 2017
start tussen 9 en 13 uur / muziek en animatie van 12 tot 18 uur
vertrek en aankomst in Bouckenborghpark
Bredabaan 555, Merksem
Schrijf je vanaf 1 mei in (inschrijvingslink volgt later) of beslis last minute en betaal ter plaatse.

Meer info
sportantenne.merksem@stad.antwerpen.be
03 338 72 68

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.