Werken in Merksem

Rioleringswerken gedeelte Ryenlanddreef

Aquafin werkt verder aan de rioleringswerken, nu De Lambrechtshoekenlaan en De Vlaschaardstraat zijn afgewerkt start men in een gedeelte van de Ryenlanddreef. Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer vanaf 28 mei 2018. De werken duren ongeveer 3 weken.

Water-link staat in voor het het beheer, het onderhoud en de vernieuwing van het rioleringsstelsel in Antwerpen. Water-link heeft hiervoor een partnership afgesloten met Aquafin. In de ruime omgeving van de Lambrechtshoekenlaan verbetert het bedrijf het rioleringsnetwerk. Enerzijds worden riolen vernieuwd en anderzijds worden aanpassingswerken aan de riolen uitgevoerd zodat er een grotere afvoercapaciteit ontstaat. De werken worden uitgevoerd in verschillende fasen.

Werken Ryenlanddreef
De aannemer werkt tussen huisnummers 2 en 16. Hier voorziet hij een bijkomende verbinding in de riolering, zodat het water gelijkmatig verdeeld wordt over de twee rioleringsbuizen die in de straat liggen. Als de weersomstandigheden het toelaten starten de werken vanaf 28 mei 2018. De werken duren ongeveer 3 weken.

Verkeer
Ryenlanddreef loopt dood op de werf. Voor doorgaand verkeer is een omleiding via Lambrechtshoekenlaan, Maantjessteenweg en Laarsebaan. In de werfzone geldt een parkeerverbod. Voetgangers en fietsers volgen ter hoogte van de werfzone de aangegeven omleiding.

Meer info
Contactcenter Aquafin
tel: 03 450 45 45
contact@aquafin.be
www.aquafin.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.