Mee op het podium tijdens Merksem Zingt?

Op 28 september geeft Merksem het beste van zichzelf tijdens Merksem Zingt. Zingt u als een nachtegaal of heeft u een stem als een klok? Schrijf u dan – individueel of met vrienden, buren of familie – in om mee te zingen op het podium.
Er wordt tijdens Merksem Zingt op vrijdag 28 september gezongen van 21 uur tot middernacht. Ambiance verzekerd met een tent vol zanglustige Merksemnaars!

Ingeschreven zangers worden tussen 19 en 19.30 uur verwacht in de feesttent in Bouckenborghpark. Vanaf 20 uur smeren we onze stemmen tijdens de opwarming.

Er zijn geen repetities vooraf, maar de liedjesbundel zal wel op voorhand beschikbaar zijn. Zo kan u zelf al bekijken welke nummers u kent en welke u nog even wil oefenen voordat u op het podium kruipt.

Het district Merksem schenkt alle zangers een T-shirt en twee drankjetons.

Info en inschrijven
Schrijf u in via evenementen.merksem@stad.antwerpen.be. Voor groepen volstaat het dat één persoon inschrijft. Vermeld wel met hoeveel personen u komt zingen, en noteer in uw mail ook de namen van de andere deelnemers die u inschrijft.

Bron Merksem.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.