OLSE Merksem handbal logo

Grace-Hollogne – Merksem Handbal 25 – 25

Een wedstrijd om snel te vergeten. Onze jonge garde werd zowat als boksbal gebruikt door de oude ervaren rotten van Grace Hollogne. Het is alleen maar te danken aan goed leidende scheidsrechters dat we zonder al te ernstige blessures terug de bus konden opstappen. 2 rechtstreekse rode kaarten en bijhorend verslag voor de Luikenaars zeggen genoeg.

Merksem nam de beste start 0 – 1 na 5 minuten 2 – 1 maar dan was het al Merksem wat de klok sloeg Alexandre Hayon, Jari Van De Moosdijk en een herboren Carlos Jansen brachten Merksem bij de rust 12 – 14 voor.

Dit leek perspectieven te openen voor de tweede helft maar nu werd er geslagen naar alles wat bewoog en alleen Lennert Doms probeerde het schip drijvende te houden. Maar ook hij kon niet beletten dat 10 seconden voor tijd er 25 – 24 op het scorebord stond te blinken. Dankzij een oerdomme en crapuleuze fout van Wauters op Lennert Doms kregen we in de allerlaatste seconde een penalty. Laurel Ntibashirakandi legde de bal in doel en redde alzo toch een puntje voor Merksem.

Merksem: Lennert Doms 6,Carlos Jansen 5,Alexandre Hayon 4,Laurel Ntibashirakandi 4,Kobe Serras 2,Jari Van De Moosdijk 2,Kristof Smets 1,Sten Dielen 1
Grace Hollogne: Briel 5,Wauters 5,Dolce 5,Pagnoul 4,Van Cosen 3,Dupont 2,Roels 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.