Dode en zwaargewonde bij ongeval

Op de Burgemeester Gabriel Theunisbrug overleed in de nacht van vrijdag op zaterdag een inzittende van een wagen bij een ongeluk. De bestuurder (20) verloor de controle over het stuur en botste tegen één van de palen van de tram. De man en zijn passagier (32) moesten door de brandweer uit het voertuig bevrijd worden. De passagier werd ter plaatse gereanimeerd, maar overleed later aan zijn verwondingen in het Stuivenbergziekenhuis. De bestuurder werd zwaargewond, maar zonder levensgevaar, overgebracht naar het Jan Palfijnziekenhuis. De brug was een tijdlang afgesloten voor alle verkeer tot de verkeersdeskundige zijn onderzoek kon doen en het voertuig getakeld kon worden. Twee geblokkeerde trams werden ontruimd, voor de inzittend werd door De Lijn een oplossing voorzien.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.