Hinder Hoogmolenbrug

Van 4 februari tot 19 maart 2019 zijn nutswerken gepland aan de Hoogmolenbrug. Via de brug wordt er een gasleiding en kabeldistributie over het Albertkanaal geleid. De brug wordt echter over enkele jaren afgebroken en vervangen. De leiding en kabels zullen daarom onder het Albertkanaal door getrokken worden via een spectaculaire boring die start ter hoogte van de Korte Braamstraat.

De nutswerken voor de gasleiding en de kabeldistributie zijn gepland van 4 februari tot 19 maart 2019. Tijdens deze periode kan het autoverkeer via de Hoogmolenbrug Schoten enkel uitrijden. In de Deurnesteenweg, tussen Hoogmolenbrug en Bischoppenhoflaan, wordt namelijk één weghelft richting Wijnegem ingenomen als werfzone.

Het verkeer vanuit richting Deurne en Wijnegem naar Schoten wordt omgeleid via de Brug van den Azijn of via de brug van de Houtlaan.

Voor fietsers en voetgangers blijft het steeds mogelijk om de Hoogmolenbrug in beide richtingen te gebruiken.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.