Start rioleringswerken Toekomstlaan

Als de weeromstandigheden het toelaten start de aannemer op 11 maart 2019 met de rioleringswerken in de Toekomstlaan te Schoten, tussen Maurits Luyckxstraat en gemeentegrens, inclusief kruispunt Maurits Luyckxstraat. De werken in deze fase duren ongeveer 3 maanden.

De aannemer legt een gescheiden rioleringsstelsel aan. Nadien wordt de wegenis hersteld. De rijbaan wordt vernieuwd in asfalt.

Verkeer

De Toekomstlaan is in deze fase plaatselijk afgesloten. Toekomstlaan, grondgebied Merksem, Straalstraat en het kruispunt Straalstraat met Toekomstlaan blijven in deze fase bereikbaar. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via Straalstraat, Vaartkaai, Metropoolstraat en Jozef Cogelslei. Fietsers worden omgeleid via Straalstraat, Vaartkaai, Metropoolstraat en Pletterijstraat.

Fasering

Aansluitend volgt fase 2, namelijk Toekomstlaan tussen gemeentegrens en Straalstraat, inclusief kruispunt Straalstraat. In fase 3 wordt gewerkt in de Straalstraat tussen Toekomstlaan en Vaartkaai. De werken duren ongeveer tot begin 2020.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.