Drugsverkoop onder ogen van drugsteam

Maandag zagen medewerkers van het drugsondersteuningsteam hoe een wagen nogal sportief de Laarsebaan in draaide. Wat verderop stopte de auto en meteen stapte er een persoon naar het voertuig. De man stak zijn hoofd door het raampje en kort daarna vertrok hij alweer. Die man werd gecontroleerd en bleek dat hij net cocaïne gekocht had. Ook de wagen en de bestuurder werden aan een controle onderworpen. Deze man was in het bezit van een som cash geld en twee gsm-toestellen. Drugshond Bo en zijn begeleider vonden ook nog verschillende gripzakjes met cocaïne in. Het geld, de drugs en de wagen werden in beslag genomen. De verdachte van 20 jaar werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.