Infovergadering Antwerp Metal Fest

Het muziekfestival Antwerp Metal Fest groeit. Daarom verlaat het festival de oorspronkelijke locatie in Bouckenborgh park en ruilt het deze in voor het Fort van Merksem. Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni gaat de 7de editie door op de nieuwe locatie. Antwerp Metal Fest wordt georganiseerd door vzw Freedom Of Culture & Music, in samenwerking met het district Merksem en Jongerencentrum Bouckenborgh.

De organisatoren trachten zo weinig mogelijk hinder voor de omwonenden te veroorzaken. Vzw Freedom Of Culture & Music staat garant voor een goed verloop van deze activiteiten en is in bezit van de officiële toelatingen om deze activiteiten te organiseren.

Om omwonenden te informeren en hun vragen te beantwoorden nodigen de organisatoren hen uit op een infoavond, vandaag maandag 29 april om 20u00 in het lokaal van de Kolveniersgilde, deze bevindt zich achter de polyvalente zaal in het fort.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.