Mogelijk hinder vanwege vakbondsacties

Vakbondsacties hebben mogelijk gevolgen voor de stedelijke dienstverlening op dinsdag 14 mei. De containerparken zijn gesloten en het afval wordt mogelijk niet of slechts gedeeltelijk opgehaald. Voor meer informatie over de bereikbaarheid van de diensten kan je contact opnemen met het stedelijk contactcenter op het nummer 03 22 11 333.

Op dinsdag 14 mei organiseert ACOD een actiedag voor meer koopkracht die gepaard gaat met een mars in het centrum van Antwerpen. Dit heeft mogelijk gevolgen voor de dienstverlening van de stad Antwerpen.

Wie wil weten of er hinder is in de stedelijke dienstverlening, kan de vandaag contact opnemen met de stedelijke dienst of locatie om zeker te zijn dat die open is. Antwerpenaars kunnen ook terecht op www.antwerpen.be voor meer info of bellen naar het stedelijk contactcenter op het nummer 03 22 11 333.
De stad wil de hinder tot een minimum beperken. Voor de kinderopvanglocaties werden de ouders op de hoogte gebracht of er hinder is in hun locatie of niet. De dienst stadsreiniging probeert de dienstverlening inzake afvalophaling te verzekeren maar de stad vraagt haar inwoners om al hun afval (restafval, GFT, PMD en papier en karton) pas aan te bieden bij de volgende ophaling. Indien er toch veel huisvuil buitenstaat, kan de stad beslissen om niet-selectief op te halen, dan gaat al het afval in één huisvuilwagen. Alle containerparken zijn gesloten op dinsdag 14 mei.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.