Achtervolging te voet

Het wijkonderzoeksteam (WOT) van de regio noord kreeg een man in de gaten die aan alle kenmerken van een zoekende druggebruiker voldeed. Op een gegeven moment maakte hij contact met een vermoedelijke verkoper van verdovende middelen. Bij controle nam de verdachte te voet de vlucht via de Bredabaan, Meereigen, Kasterveldenstraat en Rerum Novarumlaan.

De politie bleef de vluchtende verdachte op de hielen zitten. Toen hij gecontroleerd werd bij het vatten, had de man alleen nog maar gsm’s en geld op zak. Bij controle van de vluchtroute werd nog een aanzienlijke hoeveelheid drugs gerecupereerd. De verdachte gaf toe dat hij ze tijdens de vlucht weggegooid had. De man werd gearresteerd. 40 verpakkingen heroïne, 15 verpakkingen cocaïne en een som geld werden in beslag genomen. De verdachte van 20 verblijft illegaal in ons land.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.