OLSE Merksem handbal logo

Beker van België: Overpelt – Merksem Handbal 14 – 30

Merksem bekert verder.
Overpelt mocht van start gaan met een voorgift van 5 – 0. Merksem begon als een TGV 5 – 4 na 8 minuten. Dan komt Yoeri Van Den Bergh fout neer en diende met de ziekenwagen naar het ziekenhuis gebracht te worden met een knieblessure. Yoeri’s ploegmaten waren even van slag en Overpelt profiteerde en maakte er op het kwartier 7 – 5 van. Onze jongens vonden zichzelf terug en gunden de tegenstanders geen doelpunt meer voor de rust. Ruststand 7 – 15.
De tweede helft ontbond Timo Luypaert zijn duivels en samen met Pascal Haak en Carlos Jansen maakten ze er dubbele cijfers van. Eindstand 14 – 30.
Merksem: Timo Luypaert 6, Carlos Jansen 5, Simon Van Den Bergh 5, Pascal Haak 4, Sten Dielen 2, Lennert Doms 2, Alexandre Hayon 2, Thomas Kiebooms 2, Laurel Ntibashirakandi 2.