Gezocht: fietskoerier voor buurderij

Sinds kort bieden de organisatoren van De Buurderij een aantal extra services aan. Ze kunnen daarbij ook wel wat extra hulp gebruiken om alles op tijd klaar te zetten.
De meeste buren bestellen hun producten voor maandagnacht, en dat is nog steeds de beste manier, met de grootste keuze. Maar tegenwoordig kan je ook op woensdagavond, op de buurderij, nog een aantal groenten extra aankopen. Soms zijn daar ook groenten bij die niet in het online aanbod zitten. Zeker de moeite om eens te komen kijken dus.

Kan je er zelf echter moeilijk geraken, dan kan je sinds kort je bestelling aan huis laten leveren voor een kleine extra prijs. Om deze dienst uit te breiden is men nog op zoek naar een extra fietskoerier. Bedoeling is dat je tegen een kleine vergoeding bestellingen aan huis brengt tussen 18u30 en 20u30. Een ideale kliene bijverdienste voor een student(e)? Je moet wel kunnen beschikken over een bakfiets of fietskar, zodat de bestellingen op een veilige manier kunnen vervoerd worden.

Interesse om ons te helpen op de buurderij zelf, of als fietskoerier? Spreek de organisatie dan aan op de buurderij (in de Volkslust, op woensdag van 17u-18u).

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.