OLSE Merksem handbal logo

VISE 2 – HANDBAL MERKSEM : rust 9 -12 einde 25 – 27

Het paard dat de haver verdiende …. kreeg het ook

Onze jongens startten nochtans onder een donkere hemel. Yoerie Van Den Bergh, Jari Van De Moosdijk en Pascal Haak geblesseerd, Thomas Kiebooms aanwezig maar erg ziek en Sten Dielen met een gehavende pees… zo bleven er maar 8 valabele veldspelers over. Tot het kwartier bleef Vise aanklampen onder impuls van Majean en Brixhe. Wij boden weerwerk via Laurel Ntibashirakandi en Carlos Jansen (die zich aardig in zijn sas voelde op rechterhoek). Na een aarzelend begin herpakte Rens Baeyens zich met een aantal schitterende reddingen en bleef Vise gedurende een 10 tal minuten zonder doelpunten. We liepen uit naar 5 – 10 met vooral Simon Van Den Bergh, Slaven Barbaric en Alexandre Hayon aan het kanon. Majean en Masset zorgden voor een 9 – 12 rust.

Na de rust veel “rare” arbitrale beslissingen brachten Vise terug in de match o.a. 7 strafworpen (waarvan onze keepers er 5 pakten) tegenover geen voor ons en zware tijdstraffen met rood voor Slaven Barbaric als hoogtepunt. Maar vandaag kon niets of niemand Merksem uit balans brengen, wat er ook gebeurde iedere keer liepen we terug drie tot vier doelpunten uit. Nu met Lennert Doms , Simon Van Den Bergh en Zaid Allaf aan de trekker. Een kwartier voor tijd kwam Jarno Vinckevleugel Rens Baeyens vervangen en deed een aantal spectaculaire reddingen die Vise de moed ontnamen.

Een superwedstrijd van een rustig en gemotiveerd team met good old Sten die de defensie leidde ondanks zijn knie problemen.

Ploeg Rens Baeyens (43’) – Jarno Vinckevleugel (17’) – Carlos Jansen 7, Simon Van Den Bergh 7, Laurel Ntibashirakandi 4, Lennert Doms 4, Slaven Barbaric 2, Alexandre Hayon 2, Zaid Allaf 1, Timo Luypaert, Thomas Kiebooms(niet gespeeld), Sten Dielen.

Met dank aan Dirk Jaspers gastverslaggever

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.