Werken kruispunt Nieuwdreef – Narcisstraat en Krokusstraat

Aan het kruispunt van de Nieuwdreef met de Narcistraat wordt een verhoogde voetpaduitstulping aangelegd. Als de weersomstandigheden het toelaten voert de aannemer de werken uit van 5 tot 11 februari. De Narcisstraat wordt tijdens deze werken afgesloten voor verkeer.

In de Nieuwdreef ter hoogte van de kruispunten Narcisstraat en Krokusstraat staan wagens regelmatig dicht bij het kruispunt geparkeerd. Dit beperkt de zichtbaarheid op aankomend fiets- en autoverkeer en zorgt bijgevolg voor onveilige situaties. Daarom worden ter hoogte van de kruispunten twee verhoogde voetpaduitstulpingen met plantvakken en bomen aangelegd. Ook na de werken blijft voorrang van rechts aan de kruispunten behouden.

De verhoogde voetpaduitstulping ter hoogte van het kruispunt met de Krokusstraat is bijna volledig klaar. De aannemer moet hier nog een aantal kleine werken uitvoeren. Deze werken zullen weinig hinder met zich meebrengen en worden gelijktijdig met de werken aan het kruispunt met de Narcistraat uitgevoerd.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.