Werken Eigenheerdstraat

Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer vanaf 17 februari 2020 met het plaatselijk herstellen van de rijbaan in de Eigenheerdstraat tussen nummers 50 en 60. De werken duren tot en met 19 februari 2020.

In het wegdek van de Eigenheerdstraat ter hoogte van huisnummers 50 tot 60 zijn er verzakkingen. De aannemer zal dit plaatselijk herstellen.

Tijdens de werken loopt de Eigenheerdstraat langs beide zijden dood op de werf tussen huisnummers 50 en 60. De Eigenheerdstraat wordt tijdelijk dubbelrichting. 0m te kruisen en te keren is er een plaatselijk parkeerverbod. Indien de werken niet kunnen worden uitgevoerd omwille van slechte weersomstandigheden, worden ze op een later tijdstip uitgevoerd.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.