City Pirates krijgen structureel steun van de stad

City Pirates is de enige vereniging die nominatief in het bestuursakkoord van de Stad zijn opgenomen. De voorgaande jaren kregen zij een nominatieve toelage van het Merksemse districtsbudget. Maar gezien ze niet enkel in Merksem actief zijn, zullen zeĀ  een toelage van de Stad krijgen. Vorige week werd op het stadscollege een toelage-overeenkomst met de City Pirates goedgekeurd waardoor de City Pirates vanaf 2020 een samenwerkingsovereenkomst met de Stad hebben waarbij ze zo maar even 265.000 Euro per jaar krijgen van de Stad. Voor 2020 gaat deze in vanaf 30 maart 2020 zodat het voor 2020 een bedrag betreft van 198.750 Euro.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.