Openbare consultatie natuurbeheerplan Fort van Merksem

Het natuurbeheerplan voor het Fort van Merksem stemt alle functies in het fort op elkaar af en voorziet de Merksemse groendienst van een plan met uit te voeren werkzaamheden voor de komende 24 jaar.

Voordat het plan definitief kan worden goedgekeurd door het districtscollege van Merksem, krijgen burgers van 20 februari tot en met 20 maart 2020 de kans het te consulteren. U vindt een digitale versie van het plan via deze link (externe link)

Bovendien ligt er een papieren versie ter inzage aan het stadsloket in het districtshuis (Burgemeester Jozef Nolfplein). U kan er tijdens de reguliere uren van het loket terecht.

Ook bij het Agentschap voor Natuur en Bos (Lange Kievitstraat 111, 2018 Antwerpen) kan u het natuurbeheerplan inkijken op weekdagen van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur.

U kan uw opmerkingen of bezwaren in verband met het natuurbeheerplan uiterlijk op de laatste dag van de openbare consultatie schriftelijk bezorgen aan het Agentschap voor Natuur en Bos (gebouw Anna Bijns, Lange Kievitstraat 111-113 bus 63, 2018 Antwerpen) of per e-mail naar aves.ant.anb@vlaanderen.be.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.