Bestuurder met lachgas rijdt zich vast in parkeerplaats

Een interventiepatrouille merkte vrijdagnacht op het Victor Roosensplein een wagen op die zich zonder succes in een veel te kleine parkeerplaats probeerde wringen. De bestuurder had hierbij een geparkeerde wagen beschadigd. De inspecteurs spraken de man achter het stuur aan, deze moest erkennen dat hij juist nog lachgas had geconsumeerd. Toen hij merkte dat hij de geparkeerde wagen had geraakt, reed hij in paniek opnieuw achteruit, waardoor er nog meer schade werd veroorzaakt. De 18-jarige had enkel een voorlopig rijbewijs, dat werd meteen ingetrokken. Zijn vader moest ter plaatse komen om de wagen reglementair te parkeren.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.