Vluchten over de daken tijdens controle

Het wijkteam van Merksem controleert op regelmatige basis handelszaken in hun werkgebied in samenwerking met de RSZ. Zaken waarbij overtredingen worden vastgesteld worden gewaarschuwd dat er een nieuwe controle zal volgen. Desondanks blijven heel wat zaken in gebreken. Bij de controle van een bakkerij namen twee werknemers onmiddelijk de vlucht via de daken. De zaakvoerder deed zijn best om de controle van de politie te bemoeilijken. Er werden meerdere inbreuken vastgesteld rond het registreren van de geleverde arbeid en de medewerkers. Hij mag zich ook aan een pv verwachten voor het verhinderen van een politiecontrole.

Een pizzeria die voor de derde keer gecontroleerd werd, bleek nog steeds niet in orde. Er loopt een onderzoek naar illegale tewerkstelling.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.