Tuinconcerten en meer in de tuin van het Gildenhuis

Het district Merksem en Ontmoetingscentrum Merksemdok trakteren je op 4 culturele voorstellingen in de tuin van het Gildenhuis. Zo brengen we de stroomloze magie van de Sterk Onversterkt concerten in Merksemdok naar de intieme tuin van het Gildenhuis. Prachtige muziek, zonder draadjes, micro’s of versterkers.

Je was er misschien al bij in Cultureel Ontmoetingscentrum Merksemdok of op het zomerterras van Bib Park. Ook deze zomer kan je 3 zondagen lang genieten van de muzikale verrassingen van Sterk Onversterkt, deze keer in de Gildentuin. De plaatsen zijn beperkt. Reserveer snel een tafeltje voor je bubbel.

Op zondag 19 juli spelen Papa Pasta en Mama Ranja een familievoorstelling voor toeschouwers vanaf drie jaar. Papa Pasta speelt De Bal. Een korte poppenvoorstelling met live muziek, over vriendschap, voor elkaar zorgen en elkaar helpen als het even tegenzit en dat zelfs als je eigenlijk niet durft. Mama Ranja speelt Het Bal. Een half uurtje muzikaal feest om even alle zorgen en spanning van je af te schudden. Doe eens een kip, een aap of een pandabeer na… Doe mee met de bus van de wielen, of met die visjes die naar de zee wilden gaan!

Meer info

  • Sterk Onversterkt concerten
    zondag 5, 12 en 26 juli van 14 tot 16 uur
  • Familievoorstelling De Bal / Het Bal
    zondag 19 juli van 14 tot 15 uur

Gildentuin, Gildestraat 10A, 2170 Merksem

Alle voorstellingen zijn gratis. Je kan reserveren via de website van het ontmoetingscentrum: www.merksemdok.be/muziek-en-meer.

Je zit tijdens de voorstelling samen met de mensen waar je tickets voor hebt besteld. Koop je bijvoorbeeld zes tickets, twee voor jezelf en vier voor een ander gezin, dan zit je met deze bubbel van zes personen bij elkaar.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.