Heraanleg speel-en sportterrein Kastanjeboomplein

In 2022 legt het district Merksem het speel-en sportterrein aan het Kastanjeboomplein opnieuw aan. Om het terrein nog leuker en toffer te maken, vraagt men input van de omwonenden. Tot 13 september 2020 kunt u een online vragenlijst invullen. U vindt deze terug op https://oor.antwerpen.be/kastanjeboomplein. De input wordt verwerkt en gebruikt bij de opmaak van het nieuw speel- en sportterrein.

Er zijn een aantal uitdagingen waar de ontwerper rekening mee moet houden. Zo is er het budget waarbinnen het hele project moet worden uitgevoerd. Daarnaast vindt het district het belangrijk dat iedereen een plaats krijgt zodat het plein voor iedere bezoeker wordt ingericht.

Begin september wordt nog een infomomenten op het speel-en sportterein Kastanjeboomplein gepland. De exacte datum en uur worden later nog gecommuniceerd.

De resultaten worden daarna verwerkt en doorgegeven aan een ontwerper om een concept uit te werken.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.