Asfalteringswerken Maantjessteenweg

Op de Maantjessteenweg worden de toplaag asfalt en de greppel hersteld tussen de Laarsebaan en de Lambrechtshoekenlaan (exclusief kruispunten) aan de even zijde. Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer op maandag 10 augustus met de werken, deze duren tot donderdag 13 augustus. De Maantjessteenweg is tijdens de werken aan de even zijde afgesloten vanaf het kruispunt Lambrechtshoekenlaan tot aan dat met de Laarsebaan. In de werfzone geldt een parkeerverbod en zijn garages niet bereikbaar. De voet- en fietspaden blijven steeds toegankelijk.

Het verkeer richting Ringlaan wordt omgeleid via de Ryenlanddreef en de Laarsebaan. Overhout loopt dood op de werfzone.

Indien de werken niet kunnen worden uitgevoerd omwille van slechte weersomstandigheden worden ze op een later tijdstip uitgevoerd.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.