Drugs uit raam gegooid

Aan de Ridder Van Parysstraat heeft het wijkondersteuningsteam van de regio Noord gisteren een drugdealer (22) gevat. Hun oog viel eerder op een vrouw die zich nogal ongedurig gedroeg. Het was voor de inspecteurs duidelijk dat ze op iemand stond te wachten. Na een tijdje kwam de verdachte aangewandeld. Er werd wat uitgewisseld en daarna wilden de twee uit elkaar gaan. De politie stak er een stokje voor. Het vermoeden van de inspecteurs werd bevestigd. Er was net cannabis overhandigd. Op het vermoedelijke adres van de verdachte volgde nog een huiszoeking. Daar gooide de vriendin van de verdachte een zak door het raam. De politie vond de zak en er zaten drugs in. Ook de vrouw is gearresteerd.

Bron lokale politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.