112 nieuws Merksem

Jonge fietser gewond na aanrijding met vluchtmisdrijf

Op de Deurnsebaan werd een tienjarige jongen maandagochtend slachtoffer van een aanrijding met vluchtmisdrijf. De jonge fietser liep gelukkig slechts lichte verwondingen op. Volgens getuigen reed de tegenpartij met de wagen tegen de richting om de file voorbij te steken. Hij zou een rood licht genegeerd hebben en de jongen aangereden hebben ter hoogte van de oversteekplaats. Na de aanrijding reed hij achteruit weg en maakte hij zich via een zijstraat uit de voeten. Dankzij de getuigen kon de vermoedelijke bestuurder geïdentificeerd worden. De politie zal hem confronteren met de feiten.

Bron lokale politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.