Verkeerscontrole

Op woensdag heeft het wijkteam van Merksem en Luchtbal samen met de diensten van de Douane een controleactie gehouden op het verkeer. De mobiele eenheid (ME) en het verkeersondersteuningsteam (VOT) sprongen bij voor de interceptie van voertuigen en de controle ervan. 42 voertuigen zijn uit het verkeer gehaald op basis van onder meer data van de ANPR-camera’s. 58 personen zijn gecontroleerd. De douane kon voor meer dan 6 300 euro aan achterstallige belastingen innen. Wie niet kon betalen, zag het voertuig ingehouden worden. 16 voertuigen bleken rond te rijden met een vervallen technische keuring. De politie liet ook vier bromfietsen takelen omdat ze onder meer niet verzekerd of opgevoerd waren.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.