43 sluikstorten aangetroffen en opgeruimd

Het wijkteam Merksem, het cleanteam van Stad Antwerpen, de diensten stadsreiniging en de buurtregisseur zijn gisteren samen op pad gegaan in de strijd tegen sluikstort in de brede omgeving rond de Bredabaan. Samen is ervoor gezorgd dat 43 gevallen van sluikstort zijn vastgesteld en meteen opgeruimd. En dat in amper vier uur tijd. Mensen lieten met afval gevulde winkeltassen achter, vuilniszakken die niet conform zijn, papier en karton, huisraad, een matras en zelfs vloerbekleding en een stofzuiger. Bij het doorzoeken van het afval konden zes vermoedelijke sluikstorters geïdentificeerd worden. Zij mogen zich aan een proces-verbaal verwachten.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.