112 nieuws Merksem

Politie vindt veel drugs bij huiszoeking

Het wijkondersteuningsteam van de regio Noord heeft gisteren een huiszoeking gedaan op een adres in Merksem. Dat was het resultaat in een lopend onderzoek met betrekking tot handel in verdovende middelen, gevoerd door de politie van de zone HEKLA. De politie vond er een grote hoeveelheid drugs, geld en materiaal om de handel in verdovende middelen mogelijk te maken.

Onder meer volgende zaken zijn in beslag genomen: 156 gram speed, 229 xtc-tabletten, 84 gram cannabis, 1,7 liter vloeibare en 11,7 gram gewone cocaïne, 1,62 liter vloeibare en 716 gram gewone ketamine en verschillende zaken die nog getest moeten worden.

Daarnaast vond de politie ook nog verschillende weegschalen en een grote som geld. De 42-jarige verdachte werd gearresteerd en daarna voorgeleid voor de onderzoeksrechter.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.