Officiële inhuldiging van de derde Theunisbrug op 11 juli 2021

De derde Theunisbrug is (bijna) klaar. Vanaf maandag 12 juli kunnen de eerste auto’s over de nieuwe derde Theunisbrug rijden. Maar voor de brug toegankelijk wordt voor het verkeer, nodigen we je als buurtbewoner graag uit op een feestelijk moment.

Op zondag 11 juli rollen we daarom voor jou de rode loper uit. De brug verandert voor één middag een podium waar je gratis lokale artiesten en creatieve buurtbewoners kan ontdekken en een live radioshow kan meemaken.

In een tiental tentjes die lopen van de ene kant van de brug naar de andere kant maken we plaats voor lokale artiesten. Je kan die dag dus niet alleen van het uitzicht van op de brug komen genieten, maar ook van heel wat plaatselijke talenten. Een live radioshow, een menselijke jukebox en een drumband zorgen voor het muzikale tintje. Je kan meedoen met het kortste bingospel ter wereld, je creativiteit de vrije loop laten met stoepkrijt of genieten van een woordkunstenaar in de poëzietent.

Meer info over het programma op https://www.facebook.com/events/1268866770195550

KOM JIJ OOK?
Je bent welkom tussen 13.30 uur en 17.30 uur.

Je kan langs beide kanten van het kanaal op de nieuwe Theunisbrug komen: aan het Sportpaleis en aan de basketzaal in de Van Veerlehofstraat.

Er is een fietsenparking voorzien aan de voet van de brug aan de zijde van het sportpaleis.
De opening is vrij toegankelijk voor iedereen. Als de maximale capaciteit wordt bereikt kan de brug worden afgesloten.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.