Onhygiënische zaak gesloten

Het wijkteam van Merksem en de Luchtbal trok vrijdag op pad met inspecteurs van de FOD WASO. Er werden 8 handelszaken gecontroleerd en maar liefst 16 inbreuken vastgesteld. Het ging onder meer over de verkoop van tabak aan minderjarigen, gebrekkige brandveiligheid, de verkoop van vuilniszakken zonder toestemming, een inbreuk tegen het rookverbod en dergelijke meer. In één zaak werden talloze vaststellingen gedaan rond voedselveiligheid. Er werden maden en ongedierte aangetroffen tussen het eten en de netheid in de zaak liet stevig te wensen over. In opdracht van het FAVV werd de zaak onmiddellijk gesloten. Pas na een hercontrole zal de zaak opnieuw kunnen openen.

Het wijkteam had ook aandacht voor fietsers, steppers en bromfietsers die overtredingen begingen op de Bredabaan. Er werden 13 overtredingen (o.a. rijden tegen de richting) uitgeschreven. Eén bromfietser had geen rijbewijs om het voertuig te besturen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.