112 nieuws Merksem

Knalvuurwerk in beslag genomen

Op woensdag heeft het wijkteam van Merksem een winkel aan de Bredabaan gecontroleerd samen met de lokale recherche dienst leefmilieu. De politie vermoedde er pyrotechnisch materiaal te vinden zoals bijvoorbeeld ‘bommetjes’ die overlast veroorzaken. Onder de toonbank vond de politie effectief een aantal stuks knalvuurwerk dat niet in de juiste omstandigheden conform de vergunning bewaard werd. Bovendien mag knalvuurwerk in Antwerpen niet verkocht worden tot eind januari. Ook het gebruik ervan is niet toegelaten. De politie vond ook nog messen, crunchers en aanstekers waarvoor onder meer een proces-verbaal is opgesteld voor het aanzetten tot druggebruik. Al het bezwarend materiaal is in beslag genomen.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.