OLSE Merksem handbal logo

Eupen – Merksem Handbal 34 – 27

Beide ploegen gaan fel van start, 3-3 na 7 minuten. Dan vielen onze kanonnen even stil en Eupen liep weg naar 9-4 op het kwartier. Onze jongens lieten zich niet intimideren en knokten zich weer in de wedstrijd 11-10 na 20 minuten. Het lange stilzitten in de bus en de beperkte kern deden zich nu gevoelen zo gingen we rusten bij een 18-13 stand.
De tweede helft begon zoals de eerste gestopt was Eupen wou snel zekerheid en diepte de kloof uit tot 26 – 16 na 10 minuten. Merksem knokte voor wat het waard was en kon de schade beperken tot een eervolle 34 – 27.
Merksem: Jarno Vinckevleugel 45′, Pieter Schreurs 15′, Timo Luypaert 2, Zaïd Allaf 4, Slaven Barbaric 5, Stijn Van De Vliet 3, Jeroen Driessen 5, Mikolaj Borowczyk 4, Laurel Ntibashirakandi 3, Sander De Herdt 1, Bjorn Luypaert.
Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.