Buitenspeeldag 20 april

Tijdens de Buitenspeeldag op woensdag 20 april roepen we alle kinderen op om buiten te spelen en te ravotten. In Merksem komen de jeugddienst en een aantal jeugdpartners naar de kinderen toe. Op verschillende pleintjes en speeltuinen in het district kunnen kinderen een speelse en sportieve namiddag beleven.

Op maar liefst 12 locaties worden kinderen verwelkomd en begeleid door enthousiaste medewerkers, monitoren en vrijwilligers: Bouckenborghpark, Gemeentepark, recreatiedomein Distelhoek, speeltuin Leiebos, Kroonplein, Lange Bremstraat, Runcvoortpark, Kwadeveldenplein, Kastanjeboomplein, Burgemeester Jozef Nolfplein, het nieuwe Duvelsplein en ook op het pleintje voor bibliotheek Park in de Van Heybeeckstraat.

Kinderen die zichzelf graag sportief uitdagen kunnen kiezen voor onder andere voetbal bij City Pirates, een initiatieles atletiek bij club OLSE, hockey, basketbal en BMX. Wie liever een spel speelt of iets speciaals wil proberen nodigen we uit voor een partijtje sumoworstelen, steltlopen, reuzezeepbellen blazen, Kubb, Megajenga en nog veel meer.

Op www.merksem.be staat het programma per locatie. Klik hier voor de rechtstreekse link.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.