OLSE Merksem handbal logo

Kraanem – Merksem Handbal 35 – 29

Merksem ging sterk van start 2-3 na 5 minuten en 4-6 op de tiende minuut. Zaïd Allaf was in goede doen en hield zijn team op voorsprong. Na 20 minuten stak Kraainem de neus aan het venster 11-10. Onze Youngsters Matijo Mikovic en Hannes Weber lieten niet begaan 15-14 nog 3 minuten tot de rust. Kraainem profiteerde echter van het dubbele overtal om onze jongens bij de rust toch een 20-16 aan te smeren.
Merksem beet in de tweede helft, bij gebrek aan voldoende wisselmogelijkheden, zijn tanden stuk op Kraainem. Koni Herssens noch Berne Ooms konden beletten dat Kraainem zijn voorsprong consolideerde en de wedstrijd uitspeelde met 25 – 29 als eindstand.

Merksem: Thibaut Masscho, Jarno Vinckevleugel, William Audi 1, Zaïd Allaf 9, Hannes Weber 8, Koni Herssens 5, Matijo Mikovic 3, Berne Ooms 3, Ilias Bouanan.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.