OLSE Merksem handbal logo

Apolloon Spurs – Merksem Handbal 25 – 21

Merksem begint sterk aan de wedstrijd en laat Kortrijk alle kleuren van de regenboog zien. Met Zaïd Allaf als goalgetter en een ijzersterke verdediging met Jarno Vinckevleugel als sluitstuk, knokten we ons via 3 – 5 na 10 minuten en 7 – 9 na 20 minuten naar een 10 – 12 voorsprong aan de rust.

De tweede helft gingen we op ons elan verder en na 5 minuten waren we schijnbaar op weg naar een verrassing van formaat 11 – 15. Kortrijk herpakte zich en na 10 minuten bij een 13 – 16 namen ze het momentum over. Onze ziekenboeg werd stillaan gemist en hoe Sander De Herdt, Guillaume Poppe en Hannes Weber zich ook weerden ze konden niet beletten dat Kortrijk op en over Merksem ging 18 – 17 met nog een kwartier te gaan. Via 20 – 17 met nog 10 minuten te spelen ging het naar een logische 25 – 21 eindstand.

Merksem: Thibaut Masscho, Jarno Vinckevleugel, Bart Gevaert, Zaïd Allaf 10, Hannes Weber 2, Guillaume Poppe 2, Wannes Van Dijck 1, Sander De Herdt 4, Matija Mikovic 1, Seppe Minnebach 1, Bjorn Luypaert

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.