Oosterweelverbinding: Afrit Merksem uit Nederland vanaf 19/2 gesloten

De afrit in Merksem sluit vanaf zondag 19 februari voor verkeer uit Nederland. Wanneer je daarna uit het noorden komt, volg je een omleiding via het complex Ekeren op de A12 en de Noorderlaan. De afrit blijft afgesloten tot het einde van de Oosterweelwerken in 2030.

Voor verkeer uit Nederland sluit de afrit in Merksem op zondag 19 februari, vanaf 8u ’s ochtends. Het verkeer wordt omgeleid via het complex Ekeren op de A12 en de Noorderlaan. De afrit blijft afgesloten tot het einde van de Oosterweelwerken in 2030. Na het verleggen van de nutsleidingen blijft deze afrit namelijk werfzone voor het verdiepen en overkappen van de Ring. De opritten richting Nederland werden eerder al afgesloten. De op- en afrit van en naar het zuiden (Gent, Brussel, Luik, Eindhoven,…) blijven tijdens de werken wel beschikbaar.

Let op: Dit betekent dat je een afrit voeger de snelweg al moet verlaten om naar Merksem of Luchtbal te rijden. De volgende afrit is anders pas Borgerhout.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.