112 nieuws Merksem

Wagen rijdt zich vast in gracht, hond moet gered worden

Vrijdagnacht werd de politie gevraagd in de Wulpstraat. Een bestelwagen was deze doodlopende straat ingereden, een (private) zandweg op en uiteindelijk vast komen te zitten in een gracht langs de autosnelweg. De bestuurder lag in de bestelwagen te slapen en moest door de politie gewekt worden. In de gracht zat een hond vast in de modder, deze kon door de politie bevrijd en opgevangen worden. Toen de bestuurder (31) eenmaal wakker was, verklaarde hij zelf dronken te zijn en niet meer te weten hoe hij in deze situatie was beland. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. Niet veel later bleek de man op eigen initiatief vertrokken uit het ziekenhuis. De politie trof hem in de omgeving. Hij weigerde een ademtest af te nemen en werd opnieuw overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij aan een bloedproef werd onderworpen. Hij zal op een later ogenblik verhoord worden, zijn bestelwagen werd getakeld

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.