OLSE Merksem handbal logo

Bocholt – Merksem Handbal 30 – 16

Na Sprimont thuis nu op bezoek bij Bocholt, het team dat Sprimont dit seizoen het vuur aan de schenen gaat leggen.
Onze jonkies begonnen zonder complexen aan de wedstrijd, Leon Leye, Sander Lechantre en Jarno Vinckevleugel zorgden na een kwartier voor een mooie 5 – 5 tussenstand. Het vizier op het kanon Hannes Weber stond niet goed gericht en bij de rust keken we tegen een 13 – 8 stand, ondanks een weer goede Kristjan Vrancx.
Het harde werken in verdediging tijdens de eerste helft kroop in het lichaam van onze jeugdige spelers en dit resulteerde in een 30 – 16 eindstand. Toch nog even vermelden dat er alweer enkele jonge talenten de neus aan het venster staken Robbe Van Dessel pakte zijn eerste speelminuten en Mauro Abrath pakte in de laatste minuut van de wedstrijd uit met een pracht assist waarvan Ilias Bouanan dankbaar gebruik maakte om het laatste doelpunt van de wedstrijd op zijn naam te zetten.

Robbe Van Dessel 15′, Jarno Vinckevleugel 45’+1, Matte Wouters, Sander Lechantre 3, Koni Herssens, Leon Leye 2, Ilias Bouanan 2, Hannes Weber 2, Sander De Herdt, Kristjan Vrancx 3, Mauro Abrath 1, Bjorn Luypaert 2, Wannes Van Dijck.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.