112 nieuws Merksem

Vrachtwagen twee keer betrapt op roodrijden

Het verkeersondersteuningsteam van de regio Noord controleerde woensdagochtend aan verschillende scholen in Merksem en Ekeren. 10 overtreders die dubbel parkeerden of op de stoep stonden kregen een boete. Er werd nadien ook gecontroleerd op de Groenendaallaan ter hoogte van de vernieuwde afrit Merksem. Er werden 59 personen beboet die door het rood reden, waaronder 6 bromfietsers en fietsers. 2 bestuurders negeerden een verkeersbord (C1 en D1) en op 1 step stonden twee personen. Tot slot werd een vrachtwagenbestuurder twee keer op één dag betrapt terwijl hij door het rood reed! De nodige pv’s werden opgemaakt.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.