112 nieuws Merksem

Opgevoerde bromfietsen in beslag genomen

Het verkeersondersteuningsteam van de regio Noord controleerde het verkeer vrijdag in de omgeving van de Bredabaan en de Noorderlaan. Vier bromfietsen bleken opgevoerd te zijn. De politie nam de voertuigen in beslag. Zes bestuurders maakten gebruik van hun gsm terwijl ze achter het stuur zaten. Een bromfietser reed tegen de richting over het fietspad en is geverbaliseerd. Drie bestuurders kregen een GAS-boete omdat ze hun wagen verkeerd parkeerden. De politie betrapte een roodrijder en iemand die geen voorrang verleende. Tot slot liepen vijf bestuurders nog tegen de lamp die de verplichte rijrichting negeerden. De aandacht van het team werd ook getrokken door enkele jongeren die bommetjes lieten knallen. Bij controle vond de politie heel wat van dat knalvuurwerk en zal het laten vernietigen

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.