Werken Groenendaallaan

Zoals we reeds eerder lieten weten, zijn er deze week werken op de Groenendaallaan. Die hebben tot gevolg dat vanaf morgen, woensdag, de oprit richting Gent op de Groenendaallaan gedeeltelijk wordt afgesloten voor het verkeer komende van Merksem. Het verkeer wordt omgeleid naar de oprit Deurne. Sinds 10 maart wordt gewerkt aan de nutleidingen op de Groenendaallaan richting Noorderlaan. Woensdag verschuift de werfzone naar de twee linkse rijstroken. Voor het verkeer richting haven blijven de twee rechtse rijstroken open. Meer info op www.antwerken.be of op het nummer 0800/57.089.

1 comment on “Werken Groenendaallaan

 1. fschouwaerts

  ik ken nog maar pas deze web-side en wil langs deze kant eens reageren.
  o.k. vele werken zullen uitgevoerd worden in Merksem maar onze straat (ferdinandusdijkstraat)blijkt al weer vergeten te zijnwe liggen in een uithoek!, het is van eind de jaren 60 geleden dat er nog eens iets aan onze straat is gebeurd, hier en daar kun je nog een beetje zien van de pek die ze er toen opgegoten hebben.
  Laatst sprak ik mensen van de groendienst aan om advies om onze boomspiegel te beplanten , toen ik onze straat vernoemde antwoordden die “ha die straat met die kinderkopjes” zijn wij dan nog de enige in Merksem, wordt het dan geen tijd deze tekortkoming op te lossen, bij mijn wetenheeft men straten in Merksem voor de tweede en derde keer venieuwdn(terlindenhofstraat, onze achterliggende straten, wijk bordink,enz.)
  ik deed reeds eens een klacht aan het distrkt met als antwoord dat er toen geen budget voor was, misschien later , we zijn nu weer 4 jaar later.
  Onze straat is de ingang van een wijk die wel mooi oogt,enkel de inkom laat te wensen over.
  een veontruste bewoner van de ferdinandusdijkstraat

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.