Hulp bieden en zelf in het ziekenhuis

Zondag, omstreeks 17u30, vielen een aantal jongeren op bus 28 de chauffeur lastig. Een 18-jarige meisje uit Edegem wilde helpen, maar ze werd ook aangevallen door de vier jongeren. Het slachtoffer belandde met een gekneusde kaak in het UZA in Edegem.

Drie jongens en één meisje stapten op de Bredabaan op de bus richting Antwerpen Centrum. De dame achter het stuur liet de jongeren niet achteraan opstappen, maar verplichtte hen om zoals het hoort via de ingang vooraan de bus te betreden. Ze vonden dit blijkbaar niet correct en vielen de 50-jarige busbestuurster lastig. Het meisje nam het op voor de dame waarop ze in het gezicht werd gespuwd door de herrieschoppers. Toen het slachtoffer iets later haar vriend opbelde met haar gsm stormde het groepje naar haar toe en ontving ze enkele gerichte slagen op de linkerkaak.

Een 22-jarige medepassagierster snelde het meisje te hulp en nam met haar gsm-toestel enkele foto’s van de onruststokers. Met behulp van deze foto’s speurt de politie momenteel naar de daders.

Tips en nuttige informatie kunnen aan de politie worden bezorgd via het nummer 03-292.86.88

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.